Voor werkgevers

De milieumarkt is een niche markt waarin het een behoorlijke uitdaging is om een passende milieuprofessional te vinden voor uw vacature. Maak van uw uitdaging onze uitdaging: headhunten naar de juiste milieuprofessional is ons vak en specialisme! Wij zijn er om het recruitmentproces gedeeltelijk of geheel uit handen te nemen, zodat u tijd heeft voor andere zaken. 

Uw uitdaging is onze uitdaging

Al onze kandidaten doorlopen een uitgebreide screening die wordt uitgevoerd door onze ervaren Recruitment Consultants. Zodat u ervan uit kunt gaan dat de mensen die wij voorstellen altijd van een hoog niveau zijn. Omdat onze Accountmanagers uw organisatie vooraf beter leren kennen door bij u langs te komen op locatie voor een persoonlijke kennismaking, kunnen we precies inschatten welke kandidaat het beste bij uw organisatie en bedrijfscultuur past.

Wij blijven betrokken

Zodra een milieu professional via Deltamilieu bij uw organisatie aan de slag gaat, blijven wij ook na de plaatsing contact houden. Samen met u en onze milieu professional maken wij een planning van de detacheringsperiode, waarin wij op vastgestelde tijden (bijvoorbeeld voor het aflopen van de proeftijd) evaluatiegesprekken inplannen. Dit kan via Skype of bij u op kantoor, en uw Teamleider of HR manager kan desgewenst bij deze gesprekken aansluiten. Zo monitoren wij het functioneren van onze kandidaat en kunnen wij in gesprek over eventuele verbeterpunten. Ook kunnen wij anticiperen op eventuele toekomstige personeelsvraagstukken die uw organisatie heeft!

Samenwerken met Deltamilieu kan op diverse manieren. Wij bieden detachering, werving en selectie, en uitzenden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie en wordt ook onderdeel van het Deltamilieu bedrijven netwerk!

We vertellen u er graag meer over.