Voor werkgevers

De milieubranche is een niche markt waarin Deltamilieu zich al ruim 30 jaar begeeft. Ervaren milieuprofessionals zijn steeds lastiger te vinden. We bevinden ons in een kandidatenmarkt en zijn continu op zoek naar milieu professionals op junior, medior en senior niveau. Deltamilieu Recruiters werkt anders dan anderen: de milieu professional is bij ons altijd het startpunt.

Onze uitdaging

Inspirerende bedrijven in de milieu branche kennis laten maken met de professionals in ons netwerk. Bedrijven, die de topkandidaten die wij vinden écht iets te bieden hebben voor de volgende stap in hun carrière. Een inhoudelijk uitdagende baan met goede voorwaarden, maar belangrijker nog: een werkomgeving die past bij hun persoonlijkheid.

Heeft u interesse in en wil u een inspirerende volgende werkgever zijn voor één van de professionals in ons netwerk, dan leren wij u graag kennen.

Laat via onderstaande button uw gegevens achter.

Wij blijven betrokken

Zodra een milieu professional via Deltamilieu bij uw organisatie aan de slag gaat, blijven wij ook na de plaatsing contact houden. Samen met u en onze milieu professional maken wij een planning van de detacheringsperiode, waarin wij op vastgestelde tijden (bijvoorbeeld voor het aflopen van de proeftijd) evaluatiegesprekken inplannen. Dit kan via Skype of bij u op kantoor, en uw Teamleider of HR manager kan desgewenst bij deze gesprekken aansluiten. Zo monitoren wij het functioneren van onze kandidaat en kunnen wij in gesprek over eventuele verbeterpunten. Ook kunnen wij anticiperen op eventuele toekomstige personeelsvraagstukken die uw organisatie heeft!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie en wordt ook onderdeel van het Deltamilieu bedrijven netwerk!

We vertellen u er graag meer over.

Beschikbare professionals