Over ons

Passievol, ondernemend, gedreven en betrokken: dat zijn de woorden die ons als Team in het kort typeren. We vinden het een feestje om in deze branche te mogen werken en we zijn er elke dag trots op dat milieu ons specialisme is. In ons team heerst een informele en gezellige sfeer en tegelijkertijd zijn wij professioneel en uiterst gedreven met focus op het beste resultaat. Van klanten en kandidaten horen we vaak dat we toegankelijke, prettige gesprekspartners zijn die écht luisteren. We doen graag meer dan je van ons verwacht, we zijn pro actief en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Je kunt ons niet blijer maken dan met een mooie plaatsing. Het geeft ons veel voldoening om zowel onze kandidaten als opdrachtgevers met een grote glimlach te zien. Tijd en aandacht voor elke plaatsing: dat is het recept voor succesvol Recruitment in ons vakgebied. Dat maakt dat we dit al meer dan 30 jaar met plezier doen! Ben jij de volgende die via ons een baan vindt in de milieu sector?

We hopen je snel te spreken!

Bekijk onze vacatures

Wanneer er geen passende vacature tussen zit neem dan contact op met één van onze Recruiters. We gaan graag voor je op zoek naar een passende vacature. Hoe we dat doen? Kijk op de pagina voor kandidaten.