Voor kandidaten

Ben je op zoek naar een baan in de milieusector? Dit is hoe wij jou in 5 stappen bemiddelen naar een baan die past bij zowel jouw competenties als jouw persoonlijkheid!

Onze bemiddeling in vijf stappen

Stap 1 | Je kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding. We nemen de tijd voor elke kandidaat om een fantastische plaatsing te realiseren!

Stap 2 | Het startpunt is altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via videobellen, afhankelijk van jouw wensen. We willen je beter leren kennen!

Stap 3 | Wij maken een uitgebreid profiel van competenties en karaktereigenschappen, zodat we precies kunnen inschatten welke baan het beste bij jou past!

Stap 4 | We begeleiden je tijdens het gehele sollicitatieproces en leggen hierin de nadruk op wat jou als professional uniek maakt!

Stap 5 | Wij optimaliseren jouw CV en bereiden je voor op jouw sollicitatiegesprek. Als je een goed gesprek hebt gehad en je wordt aangenomen, teken je het contract voor je nieuwe baan. Ofwel bij ons, ofwel bij de werkgever zelf!

Nadat je een baan hebt gevonden

Ook nadat wij jou aan een baan geholpen hebben zijn we er voor je!

Als je via ons gedetacheerd bent voeren wij meerdere malen per jaar evaluatiegesprekken met jou. We stemmen met jou af in welke mate jij het fijn vindt om contact met ons te hebben gedurende deze periode. De frequentie bepaal je zelf!

In de tussentijd zijn wij altijd bereikbaar via telefoon, mail, Teams en Whatsapp voor als je ergens tegenaan loopt in je werkzaamheden of als je HR gerelateerde vragen hebt over bijvoorbeeld verlof, ziekmelding of het registeren van je uren.

Als je bent geplaatst door middel van Werving & Selectie teken je rechtstreeks bij de werkgever zelf, maar ook dan zijn wij er voor begeleiding waar nodig en informeren wij, zeker in de beginperiode, hoe het met je gaat in jouw nieuwe baan!

Benieuwd naar onze openstaande vacatures bij onze opdrachtgevers?

Sparren over je carrièrekansen?

Staat er geen interessante vacature voor jou tussen? Stuur een Open sollicitatie door je in te schrijven dan kijken we samen met je verder!

Wil je eens vrijblijvend praten over jouw carrièrekansen in de huidige milieumarkt met één van onze Recruiters? Schrijf je in! We helpen je om de mogelijkheden in kaart te brengen. We adviseren je en als je dat wilt, zoeken we samen met jou naar een baan die bij JOU past!