Voor kandidaten

Ben je op zoek naar een baan in de milieusector? Dit is hoe wij jou in 5 stappen bemiddelen naar een baan die past bij zowel jouw competenties als jouw persoonlijkheid!

Onze bemiddeling in vijf stappen

Stap 1 | Je kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding. We nemen de tijd voor elke plaatsing!

Stap 2 | Het startpunt is altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek bij op ons kantoor. Mocht dit voor jou niet handig zijn, dan kijken we samen naar een locatie die wél handig is of het gesprek kan via videobellen!

Stap 3 | Wij maken een uitgebreid profiel van competenties en karaktereigenschappen, zodat we precies kunnen inschatten welke baan het beste bij jou past!

Stap 4 | We coachen en begeleiden je tijdens het gehele sollicitatieproces en leggen hierin de nadruk op wat jou als kandidaat uniek maakt!

Stap 5 | Wij optimaliseren jouw CV en bereiden je voor op jouw sollicitatiegesprek. Als je een goed gesprek hebt gehad teken je het contract voor je nieuwe baan. Ofwel bij ons, ofwel bij de werkgever zelf!

Wil je eens vrijblijvend sparren over jouw carrièrekansen in de huidige milieumarkt met één van onze Recruiters? Schrijf je vrijblijvend in zodat we je kunnen matchen aan vacatures in jouw interessegebieden of reageer op een vacature!

Nadat je een baan hebt gevonden

Ook nadat wij jou aan een baan geholpen hebben zijn we er voor je! Als je via ons gedetacheerd bent voeren wij meerdere malen per jaar evaluatiegesprekken met jou persoonlijk (via Skype of we komen naar je toe), eventueel samen met jouw Teamleider. We maken op voorhand een planning voor hoe jouw detacheringsperiode eruit zal zien en stemmen met jou af in welke mate jij het fijn vindt om contact met ons te hebben gedurende deze periode. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks zijn, maar ook om de 3 maanden.

In de tussentijd zijn wij altijd bereikbaar via telefoon, mail, Skype en Whatsapp voor als je ergens tegenaan loopt in je werkzaamheden of als je HR gerelateerde vragen hebt over bijvoorbeeld verlof, ziekmelding of het registeren van jouw uren.

Als je bent geplaatst door middel van Werving & Selectie teken je rechtstreeks bij de werkgever zelf, maar ook dan zijn wij er voor begeleiding waar nodig en informeren wij, zeker in de beginperiode, hoe het met je gaat in jouw nieuwe baan!

Wil je eens verder praten over jouw carrièrekansen in de huidige milieumarkt met één van onze Recruiters? Neem gerust contact op en ontvang het juiste advies.

Schrijf je ondertussen alvast vrijblijvend in zodat we je kunnen matchen aan vacatures in jouw interessegebieden of reageer op een vacature!

Sparren over jouw carrièrekansen?

Neem contact met ons op!