Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn Recruiters die gespecialiseerd zijn in het vinden van de juiste kandidaten voor milieuvacatures bij onze klanten. Dat kunnen (senior) kandidaten zijn die een nieuwe uitdaging zoeken, maar wij zijn ook voortdurend op zoek naar jong talent. Wat jouw rol als Recruiter bij Delta zo leuk maakt is dat je een veelzijdige, allround functie hebt waarbij je van A tot Z betrokken bent bij het recruitmentproces voor uitdagende opdrachtgevers met niveau, zoals ingenieurs- en adviesbureaus en bouwbedrijven, maar ook (semi-) overheidsinstellingen en non-profitorganisaties.

[video_lightbox_youtube video_id="iTfUTJR8pMk&rel=false" width="960" height="640" anchor="https://deltamilieu.nl/wp-content/uploads/2019/05/deltamilieu-video-1.jpg"]

Hoe ziet jouw dag eruit bij Delta?

Als Recruiter bij Delta start je jouw dag in ons monumentale kantoor in het pittoreske stadje Culemborg waar je kunt rekenen op een frisse werkplek vol groene planten. Bij aankomst op kantoor overleggen we met ons kleine maar fijne team over de nieuwste vacatures en kandidaten. Het halen van ons jaarlijkse teamtarget vinden wij een uitdaging en vormt onze drijfveer. Jij bent een Recruiter in hart en nieren en ziet het vinden van de juiste specialisten voor de afwisselende vacatures die onze opdrachtgevers hebben als een sport. Je bedenkt graag creatieve manieren om jouw specialisten op een doeltreffende manier aan te spreken en je krijgt alle ruimte om jouw ideeën hiervoor uit te rollen. Je schakelt veel met de accountmanagers en plant kennismakingsgesprekken in met jouw kandidaten. Hiervoor spreek je af op een locatie bij hun in de buurt of op ons kantoor. Ook ga je geregeld mee naar opdrachtgevers om beter te kunnen matchen. Jouw motto is: hoe uitdagender de vacature, hoe leuker. Je bent commercieel ingesteld, geeft niet snel op en het geeft je een kick om alle partijen tevreden te zien na een mooie plaatsing.

Jouw creativiteit en overtuigingskracht zet jij elke dag optimaal in om de juiste mensen aan Delta te binden. Het schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten en het meedenken over Social Media berichten en wervingscampagnes zijn echt jouw ding. Uiteraard stellen wij je alle benodigde tools ter beschikking. Om jouw eigen ontwikkeling te stimuleren ga je regelmatig naar kennis- en netwerkevents op het gebied (Campus) recruitment. Ook sta je elk jaar op carrièredagen van Hogescholen en Universiteiten met onze stand waar je met veel enthousiasme een ambassadeursrol inneemt voor Delta en je netwerk actief uitbreidt.

Wie ben jij?

  • Je hebt een enthousiaste, energieke persoonlijkheid waardoor mensen zich makkelijk open stellen naar jou toe en je legt op natuurlijke wijze snel en gemakkelijk contact met anderen;
  • Een studie in de richting HR/Recruitment of ervaring is Recruiter is een pré, maar als jij ons op andere wijze weet te overtuigen dan zijn wij ook benieuwd naar jou;
  • Je weet specialisten te enthousiasmeren, te motiveren en te activeren;
  • Je bent een doorzetter en laat je niet snel uit het veld slaan. Dat heb je nodig om je eigen netwerk op te bouwen;
  • Omdat we landelijk werken vind je het geen probleem om regelmatig de weg op te gaan en beschikt over een rijbewijs;
  • Je bent doel- en resultaatgericht en stelt alles in het werk om je commerciële doelen te bereiken;
  • Vanzelfsprekend ben je ook een teamplayer, je adviseert en ondersteunt collega’s wanneer dat nodig is;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift zijn een must;
  • Je bent fulltime beschikbaar voor 36-40 uur (40 uur is een pré);
  • Last but not least, de milieusector is een specifieke branche dus affiniteit met natuur en/of onderwerpen als duurzaamheid en energie is een belangrijke pré.

Wat bieden wij jou?

We vragen best veel van onze nieuwe collega, maar we hebben ook veel te bieden! Een superleuke werkomgeving waarin je alle ruimte wordt geboden om jezelf verder te ontwikkelen. Het vieren van successen vinden wij belangrijk, dus geen enkele plaatsing gaat onopgemerkt voorbij. Ontspanning hoort er ook bij, humor is belangrijk, we lachen veel. Bij Delta lunchen we elke vrijdagmiddag samen buiten de deur (op het terras bij mooi weer) en hebben we diverse teamuitjes per jaar zoals samen, van een biefstukje eten en borrelen tot sportieve activiteiten op de Veluwe.

Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform waaronder een auto van de zaak, laptop, telefoon en winstafhankelijke uitkering. Culemborg is zeer centraal gelegen aan de A2 en is goed bereikbaar met trein (treinstation op loopafstand van ons kantoor) en auto (gratis parkeren op 3 min van ons pand).

Als je denkt dat jij de kandidaat bent die wij zoeken dan willen we je graag beter leren kennen!
Stuur je CV + motivatie naar onze Recruiter Eva Sciarone

e.sciarone@deltamilieu.nl of bel voor meer info naar 06-22783419