Voor opdrachtgevers

Op zoek naar jong talent of een ervaren specialist? Wij helpen u graag bij het invullen van uitdagende vacatures in de ecologie en milieu sector. Al meer dan 25 jaar is dat waar wij als Delta natuurlijk goed in zijn!

Waarom natuurlijk kiezen voor Delta?

  • DE BESTE MENSEN BIJ U AAN DE SLAG: Uw organisatie is afhankelijk van betrouwbaar en deskundig personeel. Maar professionals met de relevante kennis en expertise op het gebied van ecologie en milieu zijn moeilijk te vinden. Maak daarom gebruik van ons brede netwerk aan specialisten!
  • HULP BIJ UITDAGENDE RECRUITMENT VRAAGSTUKKEN: Recruitment is een tijdrovend proces. Wij helpen u graag met het recruitmentproces of nemen het indien gewenst geheel voor u uit handen!
  • PASSENDE MATCH: Onze kracht is onze inhoudelijke kennis waardoor wij een gesprekspartner zijn op niveau en de meest passende match kunnen maken. Samen met u stellen we een sterk profiel op dat perfect typeert welke kandidaat u voor ogen heeft!

Detachering

Zoekt u een professional met de juiste expertise om projecten uit te voeren of te begeleiden? Dan kunt u kiezen voor detachering: professionals die bij u zelfstandig of in teamverband aan de slag gaan en hun dienstverband bij Delta houden.

Uitzendbasis

Zoekt u mensen voor tijdelijk werk? Onze professionals worden snel bij u ingezet en hebben hun dienstverband bij Delta. U kunt na een vooraf bepaalde periode het contract verlengen of het dienstverband overnemen.

Werving en Selectie

Zoekt u een hoog opgeleide medewerker die u direct in dienst wilt nemen? Delta kan de volledige werving en selectie van u overnemen. Zo maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk, onze kennis van het werkveld en de jarenlange recruitmentervaring. Wilt u zeker weten dat de professional inderdaad bij u past? Dan kunt u ook op detachering- of uitzendbasis starten.

ZZP

Delta heeft zelfstandige professionals in haar netwerk die inzetbaar zijn op verschillende projecten en werkterreinen. Deze zzp’ers kunnen u voor korte en langere periodes van dienst zijn. Hebben wij de professional waarnaar u op zoek bent niet direct beschikbaar, dan helpen onze Recruiters u graag verder bij het vinden van een geschikte professional.

Vragen? Bent u enthousiast en wilt u eens vrijblijvend overleggen met één van onze accountmanagers? U kunt ons bereiken op 0345-516100 of info@deltamilieu.nl. 


Neem contact op
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders