Kandidaten

Wil jij een wervelende start van jouw loopbaan in de wereld van milieu en ecologie? Of ben je een ervaren professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Delta helpt je verder!

Young Professionals

Net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan in de ecologie en milieu sector? Schrijf je dan nu in bij Delta en wij begeleiden jou in de zoektocht naar een uitdagende baan.

  • ORIËNTEREND GESPREK: In een oriënterend gesprek met één van onze ervaren Recruiters bespreken we vrijblijvend jouw carrièredoelen. Kun jij niet naar ons komen? Dan komen wij naar jou. Skypen of Whatsappen kan ook!
  • CARRIÈREADVIES: Een start maken kan soms moeilijk zijn. Je zult je afvragen: waar moet ik beginnen en wat past bij mij? Vanuit onze expertise in het werkveld kunnen wij jou alles vertellen over welke functie en organisatie het beste bij jou past. Samen met jou zetten wij een koers uit!
  • PROFITEER VAN ONS BREDE NETWERK: Wij hebben rechtstreeks contact bij HR afdelingen van grote (internationale) organisaties en zorgen ervoor dat jij een ingang vindt naar de baan die bij je past. Delta zorgt ervoor dat er in één keer diverse lijnen voor je worden uitgezet. Die mooie baan is in zicht!
  • AAN DE SLAG BIJ EEN PROFESSIONALE ORGANISATIE: Aan de slag bij één van onze opdrachtgevers kan via diverse vormen, maar altijd met uitzicht op een (vast) dienstverband bij de opdrachtgever zelf. Dat zorgt voor een duurzaam toekomstperspectief waarbij je jezelf binnen het bedrijf kunt blijven ontwikkelen! 

Ervaren Professionals

Ben je werkzaam in de ecologie en milieu sector op Medior of Senior niveau en ben je toen aan een volgende stap in je carrière? Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden met je te bespreken.

  • VRIJBLIJVEND GESPREK: In welke richting je ook zoekt en in welke fase je loopbaan zich ook bevindt: wij drinken graag een kop koffie met je om te bespreken wat je zoekt in een volgende functie. Ons team staat voor je klaar!
  • NIEUWE UITDAGING: Een nieuwe uitdaging is binnen handbereik! Wij introduceren je graag bij één van onze partners in ons brede netwerk. Ga naar het vacatureoverzicht voor de nieuwste vacatures en reageer nu. Of schrijf je in en wij nemen contact met je op!
  • VINDT DE BAAN DIE BIJ JE PAST: Via Delta ben je altijd verzekerd van prettig werk en goede arbeidsvoorwaarden bij een professionele organisatie. Wij zorgen ervoor dat jij een mooie stap vooruit kunt maken in je carrière. Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Vragen? Bel ons gerust op 0345-516100Neem contact op
Webdesign & ontwikkeling door Webtraders