Net je diploma gehaald? Start je loopbaan bij Delta!

Photo 1523580846011 D3A5Bc25702B
31-10-2018

Diploma gehaald?

Na jarenlang zwoegen in het dan eindelijk zover: het papiertje is op zak! Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie. We kunnen ons voorstellen dat je het liefst zo snel mogelijk wil starten in een gave baan om je opgedane kennis in praktijk te kunnen brengen. Maar waar moet je beginnen? Zoveel verschillende functies en zoveel soorten bedrijven...Soms zie je door de bomen het bos niet meer!

Bij Delta helpen we je graag op weg. Hoe gaat dat in zijn werk? Eerst maken we persoonlijk kennis met elkaar zodat we de persoon achter het CV leren kennen en goed kunnen beoordelen welke functie en organisatie bij jou past. We helpen je bij jouw personal branding: wat maakt jou uniek ten opzichte van andere kandidaten en hoe draag je dit het beste uit via je CV, LinkedIn en in een sollicitatiegesprek? Wij zijn meer dan een recruitmentbureau, we coachen en begeleiden je tijdens je zoektocht naar een baan. 

Delta werkt uitsluitend met de beste werkgevers uit de milieusector. We bemiddelen alleen in banen met uitzicht op een vast contract. Dus geen onzekerheid. Je weet direct waar je aan toe bent en start vanaf moment één jouw loopbaan bij de werkgever waar jij je goed bij voelt. 

Bij Delta hebben wij diverse afwisselende en uitdagende Junior vacatures openstaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en wie weet zet jij binnenkort je handtekening onder een mooi contract. 

Dus ben jij afgestudeerd in de volgende studierichtingen: 

  • Milieukunde 
  • Milieutechnologie
  • Aardwetenschappen
  • Environmental Sciences (elke master)
  • Tuin- en Landbouw
  • Studies die zich richten op Milieuinspecties, Vergunningen en Milieuwetgeving 
  • Studies die zich richten op Veldwerk in de milieusector 

Schrijf je dan nu in via onze website of stuur je CV naar onze Recruiter Eva Sciarone via e.sciarone@deltamilieu.nl 
Plaats reactie:

Webdesign & ontwikkeling door Webtraders