Sagai Roege, nieuwe directeur Delta: "Ook de komende jaren blijven wij doen waar wij “natuurlijk” goed in zijn!"

20170223 153218
11-04-2017

Beste relatie,

Begin 2015 kreeg ik de kans om Ruth Guicherit op te volgen als Directeur bij Delta. Een unieke kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Van ruim zestien jaar in diverse functies bij een grote HR dienstverlener naar een specialistische intermediair op het gebied van ecologie en milieu. Delta heeft met het ruim 25 jaar succesvol verbinden van opdrachtgever en specialist in het werkveld van milieu en ecologie bewezen dat het een stabiele basis heeft. Aan mij als nieuwe directeur de taak om verder te bouwen aan een Delta dat ook de komende jaren succesvol blijft in het doen waar wij “natuurlijk” goed in zijn!  

Het afgelopen jaar hebben wij een aantal belangrijke stappen gemaakt. De nieuwe website is gelanceerd en we zijn meer dan ooit zichtbaar online. Het team is uitgebreid en werkt nauw samen om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Delta is “on top of mind” bij opdrachtgevers als deskundig intermediair bij het vinden van de juiste professional. Voor specialisten vinden wij in ons brede netwerk een baan die is afgestemd op hun carrièredoelen. 

Het is mooi om te zien hoe er in ons team met veel passie ons vak wordt uitgeoefend. Onze kracht is niet beter te omschrijven dan het compliment wat wij onlangs van een relatie kregen: “Ik heb meer intermediairs meegemaakt maar geen die zo correct en persoonlijk contact houdt. De kwaliteit die jullie leveren is boven verwachting ten opzichte van mijn ervaring met andere bureaus.” Het hoge niveau van onze dienstverlening en onze oprechte betrokkenheid maakt ons uniek in de markt en daar zijn we trots op! 

DPM (Delta Project Management) is al jaren actief in het Deltagebied en de Noordzee. In opdracht van Rijkswaterstaat wordt in het kader van het programma Monitoring Waterstaatkundige Toestand des Lands (MWTL) data verzameld van vogels en zeezoogdieren (onder andere bruinvissen en zeehonden). Het monitoren van de Noordzeekust uit een vliegtuig is zeer spectaculair werk. Ons team in Vlissingen is naast deze langlopende trajecten ook beschikbaar voor andere opdrachten. Er is veel kennis en kunde aanwezig en daar kunnen nu meerdere relaties een beroep op doen. 

De switch naar Delta heeft mij veel gebracht. Een uitdagende markt, een fris team waar de ambitie en energie vanaf spat en een bedrijf volop in ontwikkeling is. Ik ben enorm trots dit bedrijf aan te mogen sturen. Graag horen wij van u wat wij in 2017 voor u kunnen betekenen! 

Met vriendelijke groet,

Sagai Roege 
Directeur Delta Milieu 


Plaats reactie:

Webdesign & ontwikkeling door Webtraders