Company Day 2017 van de Wageningen University

20170519 115158
22-05-2017

Company Day van de Wageningen University & Research 2017 

Op vrijdag 19 mei was onze stand te bezoeken op de Company Day 2017 van de Wageningen University & Research. Delta is sinds de start van het nieuwe jaar op diverse beurzen en evenementen vertegenwoordigd geweest, zoals de carrièredagen van Hogeschool van Hall - Larenstein in Velp en Leeuwarden maar ook vakbeurzen zoals Ecologica te Eindhoven. 

De Company Day 2017 van de Wageningen University was wederom een groot succes. Het was een druk bezochte dag waarop bachelor- en masterstudenten die een milieustudie volgen de kans kregen om kennis te maken met bedrijven uit de milieusector en zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Voorbeelden van studierichtingen aan de Wageningen Universiteit zijn onder andere Milieuwetenschappen, Internationaal Land- en Waterbeheer en Bos- en Natuurbeheer. 

Onze recruiters Lotte en Eva en accountmanager Damian hebben veel leuke gesprekken gevoerd met studenten over wat Delta voor hun kan betekenen in hun zoektocht naar een wervelende startersfunctie. Young Professionals kunnen zich inschrijven bij Delta waarna wij in een persoonlijk gesprek samen kijken naar welke functie en organisatie bij hun past. Vanuit onze inhoudelijke kennis en jarenlange ervaring in deze niche markt kunnen wij hun goed begeleiden en adviseren. Vervolgens helpen wij starters concreet verder door ons brede netwerk voor ze in te zetten en ervoor te zorgen dat ze gebruik kunnen maken van de kansen die er liggen bij onze partners. Topbedrijven waar zij kunnen rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden en bovenal: veel vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en veel plezier in hun werk! 

Ben jij een starter in de milieusector en wil je ook eens kennismaken met ons? Neem dan contact op met één van onze recruiters voor een vrijblijvende kennismaking! 


Plaats reactie:

Webdesign & ontwikkeling door Webtraders