De vernieuwde uitstraling van Delta: onze nieuwe look & feel!

Online
13-02-2017

Het afgelopen jaar hebben wij hard toegewerkt naar een “Delta 3.0”: onze kernwaarden specialisme, kwaliteit en exclusiviteit zijn hetzelfde gebleven maar onze organisatie is in een nieuw jasje gestoken. We hebben een nieuwe logo, de nieuwe website is gelanceerd en we zijn meer dan ooit zichtbaar op Social Media en LinkedIn. Werkprocessen in de organisatie zijn op diverse punten verbeterd. Het team is uitgebreid en werkt nauw samen om opdrachtgever en kandidaat zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Door ons deskundige team worden zaken met een enorme drive opgepakt en ons vak wordt met veel passie uitgevoerd! De kracht van ons team is dat het een interessante combinatie is van commercie en ecologische kennis. Dat maakt ons uniek in de markt en daar zijn we enorm trots op!

Delta is meer dan ooit on “top of mind” bij opdrachtgevers als deskundig intermediair bij het vinden van de juiste professional of de meest uitdagende baan. Voor specialisten die zoeken naar een baan zijn wij er voor carrièreadvies en vinden wij voor hun in ons brede netwerk een baan die is afgestemd op hun carrièredoelen.

Wat kunnen wij in 2017 voor jou betekenen?

Schrijf je in op onze nieuwe website of like onze facebook/linkedIn pagina. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuws uit ons werkveld van milieu en ecologie en bovenal: de nieuwste vacatures! 


Plaats reactie:

Webdesign & ontwikkeling door Webtraders